FAQ Category: Betaling


Veilige betaalomgeving

Wij vinden veiligheid erg belangrijk en daarom willen wij een zo veilig mogelijke webshop aanbieden voor onze klanten. Daarom maken we gebruik van een beveiligde internetbeveiliging zodra je begint met het afronden van je bestelling. Dan kunnen anderen niet stiekem mee kijken tijdens het betaalproces. Via het SSL certificaat versleutelen wij je transactiegegevens waardoor deze versleuteld over het internet gestuurd worden en hierdoor onleesbaar is voor anderen. Om met SSL te .

Op welke manieren kan ik betalen?

Bij Bondagetoys.nl kan je via verschillende manieren je bestelling afrekenen. Hieronder laten we zien welke mogelijkheden je allemaal hebt. iDeal iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalmiddel op internet. Je kunt veilig en snel afrekenen via je bank. Er worden voor iDeal betalingen geen extra kosten in rekening gebracht. Vergeet niet bij de iDeal betaling op 'bestelling voltooien' of 'terug naar de webwinkel' te klikken. Nadat je dit hebt gedaan wordt .

Facturen

Wanneer je een bestelling bij Bondagetoys.nl plaats ontvang je van deze bestelling een orderbevestiging, deze orderbevestiging wordt naar je email adres gestuurd wat bij ons bekend is. Vervolgens moet je deze bestelling betalen via een van de betaalmethoden en op het moment dat de betaling gereed is ontvang je op hetzelfde email adres een email met hierin de factuur van je bestelling. Deze factuur is tevens je garantiebewijs, dus .