FAQ Category: Retourneren & service


Wat kan niet geretourneerd worden?

Let op! De onderstaande producten kunnen, indien de verpakking niet meer geseald is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is wettelijk zo bepaald). Dildo's Vibrators Sextoys Tepelpompjes Tepelversiering Bovengenoemde producten kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het product defect blijkt te zijn. Defecten dienen bij Bondagetoys.nl binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen gemeld te worden. Dit kun je doen door middel van ons retourformulier / herropeingsformulier.

Hoe werkt het retourproces?

Wil je een artikel retourneren? Gebruik dan ons retourformulier. Door middel van het retourformulier kunnen wij je retourzending snel in behandeling nemen. Artikelen welke je retour wilt sturen dienen onbeschadigd te zijn, verpakt te zijn in de originele verpakking en de sealingzegel dient intact te zijn. Sommige van onze artikelen kunnen niet geretourneerd worden, lees hier meer over onze uitzonderingen. Snel en eenvoudig retourneren doe je via de onderstaande stappen 1. .

Terugbetalingen

Op het moment wanneer je gebruikt wenst te maken van je herroepingsrecht (14 dagen na levering) of wanneer je een bestelling wilt retourneren dan storten wij het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending) zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 30 dagen na herroeping terug op je rekening. Wij wachten met de terugbetaling tot wij de goederen van de betreffende bestelling retour hebben teruggekregen. Let op! De .