FAQ Category: Retourneren & service


Wat kan niet geretourneerd worden?

Let op! De onderstaande producten kunnen, indien de verpakking niet meer geseald is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is wettelijk zo bepaald). Dildo's Vibrators Sextoys Tepelpompjes Tepelversiering Bovengenoemde producten kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het product defect blijkt te zijn. Defecten dienen bij Bondagetoys.nl binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen gemeld te worden. Dit kun je doen door middel van ons retourformulier / herropeingsformulier.

Wat doe ik als het artikel defect blijkt te zijn?

Wil je een artikel retourneren? Gebruik dan ons retourformulier. Door middel van het retourformulier kunnen wij je retourzending snel in behandeling nemen. Artikelen welke je retour wilt sturen dienen onbeschadigd te zijn, verpakt te zijn in de originele verpakking en de sealingzegel dient intact te zijn. Sommige van onze artikelen kunnen niet geretourneerd worden, lees hier meer over onze uitzonderingen. Snel en eenvoudig retourneren doe je via de onderstaande stappen 1. Controleer of je retourzending voldoet aan onze retoureisen 2. Meld je retourzending aan via het retourformulier. 3. Gebruik het retouretiket, te vinden bij je pakbon, voor het retourneren van je artikel 4. Leg het artikel in de originele verpakking en verpak het artikel in een verzenddoos 5. Ons retouradres staat vermeld op de pakbon 6. Geef je retourzending af bij een PostNL-punt bij jou in de buurt (deze kosten zijn voor je eigen rekening) 7. Bewaar je verzendbewijs van PostNL goed 8. Zodra wij je retourzending in .

Terugbetalingen

Op het moment wanneer je gebruikt wenst te maken van je herroepingsrecht (14 dagen na levering) of wanneer je een bestelling wilt retourneren dan storten wij het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending) zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 30 dagen na herroeping terug op je rekening. Wij wachten met de terugbetaling tot wij de goederen van de betreffende bestelling retour hebben teruggekregen. Let op! De door jou gemaakte kosten voor het retourzenden van je pakket naar ons vergoeden wij niet en zijn daardoor voor je eigen rekening.