Op welke manieren kan ik betalen?

Bij Bondagetoys.nl kan je via verschillende manieren je bestelling afrekenen.
Hieronder laten we zien welke mogelijkheden je allemaal hebt.

iDeal
iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalmiddel op internet. Je kunt veilig en snel afrekenen via je bank. Er worden voor iDeal betalingen geen extra kosten in rekening gebracht. Vergeet niet bij de iDeal betaling op ‘bestelling voltooien’ of ‘terug naar de webwinkel’ te klikken. Nadat je dit hebt gedaan wordt de bestelling direct verwerkt.

Sepa / Bankoverschrijving
Beschik je niet over de mogelijkheid om met iDEAL te betalen en wil je het bedrag toch via de bank/giro overschrijven? Dan kun je kiezen voor ‘Sepa’. Probeer dit wel zo snel mogelijk te doen! Hoe langer je wacht hoe langer het duurt voordat je het product ontvangt. Is de betaling via de bank bij ons binnen, dan sturen we dezelfde dag nog de bestelling naar je toe.

Let op dat het bij sommige banken enkele dagen kan duren voor het geld bij ons binnen is. Voor directe verzending adviseren we om voor iDEAL te kiezen.

Paypal
Heb je een PayPal account, dan kun je snel en eenvoudig betalen. PayPal verrekent het bedrag vervolgens met je bankrekening of creditcard. Bondagetoys.nl rekent geen extra kosten voor betalingen via PayPal. Nadat de PayPal betaling is voltooid, wordt je bestelling direct verwerkt.

Bancontact
Belgische klanten kunnen hun bestelling ook betalen met BanContact / MrCash. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Nadat de betaling is voltooid, wordt de bestelling direct verwerkt.

Sofort banking
Duitse klanten kunnen hun bestelling ook betalen via Sofort banking. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Nadat de betaling is voltooid, wordt de bestelling direct verwerkt.