Winkelwagen

Welkom bij Bondagetoys.nl

Bij een bestelling vanaf €50 versturen wij je bestelling gratis!

Hoe wijzig ik een bestelling?

Als je een bestelling geplaatst hebt bij Bondagetoys en je bedenkt je dat je toch iets verkeerd besteld hebt of toch nog iets vergeten bent en je wilt je bestelling wijzigen maar hoe gaat dat dan in zijn werk? Hieronder leggen we je het uit!

  1. Als je een bestelling hebt geplaatst bij ons dan zie je onder je Mijn account pagina een overzicht van je bestellingen (zie onderstaande afbeelding).
    Bestellingen overzicht
  2. Je ziet op deze pagina je bestelnummer en de datum wanneer je deze bestelling geplaatst hebt, en ook de status van je bestelling en wat het totaal bedrag is. Daarnaast zijn de acties, bekijken en download factuur beschikbaar. Mocht je toch nog iets verkeerd gedaan hebben in je bestelling (of iets zijn vergeten) dan zal je contact op moeten nemen met ons via het contactformulier en dan zullen wij ons best voor je doen om de aanpassing nog te realiseren.

Let op!
Hierbij is de status wel heel belangrijk, wanneer de bestelling de status ‘Afgerond’ heeft bereikt is je bestelling bij ons al verzonden en kan je niet meer je bestelling wijzigen.

Mocht dit gebeuren dan moet je even contact met ons opnemen en komen we samen wel tot een oplossing.

Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf €50.

Voor 21:00 uur besteld

Dezelfde dag verstuurd.

Discreet verstuurd

Blanco verpakkingsmateriaal.

Leverdatum zelf bepalen

Wanneer het jou uitkomt.