Winkelwagen

Welkom bij Bondagetoys.nl

Bij een bestelling vanaf €50 versturen wij je bestelling gratis!

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website van Bondagetoys.nl. Gebruik en bezoek van deze website is onderworpen aan deze disclaimer. En voor zover van toepassing de overige voorwaarden die te vinden zijn op de website. Toegang tot deze website betekent dat je als bezoeker instemt met deze voorwaarden en beperkingen. Je wordt dan ook geadviseerd deze documenten zorgvuldig door te lezen.

Gebruik van de website

De getoonde informatie op de website wordt met zorg samengesteld en onderhouden, doch staat Erolab niet garant voor de volledigheid, juistheid, nauwkeurigheid en actualiteit van de inhoud. Je aanvaardt dat de website alleen de functionaliteit en overige eigenschappen bevatten zoals je die aantreft op de website op het moment van gebruik. Erolab is te allen tijde bevoegd om de inhoud van de informatie op de websites zonder verdere aankondiging aan te passen. De geboden informatie is informatief van aard en is niet uitputtend. Erolab staat niet in voor gebruik van deze informatie in welke vorm en welk doeleinden dan ook.

Informatie van derden

Het gebruik van links naar websites van derden is geheel op eigen risico. Dit geldt eveneens voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die op deze websites worden aangeboden.

Intellectueel eigendom

Erolab behoudt zich alle (intellectuele) eigendomsrechten en alle andere rechten met betrekking tot de via deze website aangeboden informatie (waaronder begrepen maar niet beperkt tot teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, waren- en dienstmerken – inclusief combinatie(s) daarvan) voor. Deze eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot de website. De aangeboden informatie mag uitsluitend met voorafgaande schriftelijke toestemming van Erolab worden gekopieerd, gedownload, verspreid of anderszins verveelvoudigd of openbaar worden gemaakt.

Afsluitende opmerkingen

De inhoud van deze disclaimer mag zonder voorafgaande aankondiging te allen tijde worden bewerkt door Erolab. Erolab raadt je dan ook ten zeerste aan om periodiek na te gaan of de disclaimer is gewijzigd. Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing. Geschillen die voortvloeien uit gebruik van deze disclaimer dienen te worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in de vestigingsplaats van Erolab.

Bij vragen of opmerkingen met betrekking tot deze disclaimer kan je contact met ons opnemen via ons contactpagina.

Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf €50.

Voor 21:00 uur besteld

Dezelfde dag verstuurd.

Discreet verstuurd

Blanco verpakkingsmateriaal.

Leverdatum zelf bepalen

Wanneer het jou uitkomt.