Winkelwagen

Welkom bij Bondagetoys.nl

Bij een bestelling vanaf €50 versturen wij je bestelling gratis!

Veilige betaalomgeving

Wij vinden veiligheid erg belangrijk en daarom willen wij een zo veilig mogelijke webshop aanbieden voor onze klanten. Wij willen je een veilige betaalomgeving aanbieden bij Bondagetoys.nl zodat je veilig kan shoppen. Daarom maken we gebruik van een beveiligde internetbeveiliging zodra je begint met het afronden van je bestelling. Dan kunnen anderen niet stiekem mee kijken tijdens het betaalproces.

Via het SSL certificaat versleutelen wij je transactiegegevens waardoor deze versleuteld over het internet gestuurd worden en hierdoor onleesbaar is voor anderen. Om met SSL te kunnen betalen heb jij als klant geen extra software nodig dat hebben wij allemaal geregeld.

Hoe herken je nu een veilige webshop?

Je kan een veilige SSL-verbinding herkennen aan het slotje (zie rood gearceerde veld op de afbeelding hieronder) bij de URL in je internet browser. Hierdoor heb je te maken met een veilige betaalomgeving. Veilige betaalomgeving afbeelding

Kortom wij zorgen voor een veilige betaalomgeving en een mooi assortiment aan bondage toys voor een mooie prijs. Waardoor jij veilig en vertrouwd in onze webshop kan winkelen. Zit je toch nog met vragen of het wel veilig genoeg is om in onze webshop te winkelen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf €50.

Voor 21:00 uur besteld

Dezelfde dag verstuurd.

Discreet verstuurd

Blanco verpakkingsmateriaal.

Leverdatum zelf bepalen

Wanneer het jou uitkomt.