Winkelwagen

Welkom bij Bondagetoys.nl

Bij een bestelling vanaf €50 versturen wij je bestelling gratis!

Veilige betaalomgeving

Wij vinden veiligheid erg belangrijk en daarom willen wij een zo veilig mogelijke webshop aanbieden voor onze klanten. Zodat wij jullie een veilige betaalomgeving aanbieden bij Bondagetoys.nl zodat je veilig kan shoppen. Daarom maken we gebruik van een beveiligde internetbeveiliging zodra je begint met het afronden van je bestelling. Dan kunnen anderen niet stiekem mee kijken tijdens het betaalproces.

Via het SSL certificaat versleutelen wij je transactiegegevens waardoor deze versleuteld over het internet gestuurd worden en hierdoor onleesbaar is voor anderen. Om met SSL te kunnen betalen heb jij als klant geen extra software nodig dat hebben wij allemaal geregeld.

Hoe herken je nu een veilige webshop?
Je kan een veilige SSL-verbinding herkennen aan het slotje (zie rood gearceerde veld op de afbeelding hieronder) bij de URL in je internet browser. Hierdoor heb je te maken met een veilige betaalomgeving.
SSL slotje website

Discretie
Wij vinden daarnaast discretie ook erg belangrijk en daarom zorgen wij voor totale discretie naar onze klanten. Zo verzenden wij alle bestellingen discreet en in blanco verpakkingen.

Daardoor kan niemand aan je pakket zien wat het is of waar je het besteld hebt. Kortom niemand merkt tijdens het versturen dat je iets bij ons in de webshop besteld hebt.

Dus al je bestellingen kan je met een gerust hart op je werk laten afleveren. En dat is natuurlijk wel zo prettig!

Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf €50.

Voor 21:00 uur besteld

Dezelfde dag verstuurd.

Discreet verstuurd

Blanco verpakkingsmateriaal.

Veilige betaling

Door de beveiligde webshop