Winkelwagen

Welkom bij Bondagetoys.nl

Bij een bestelling vanaf €50 versturen wij je bestelling gratis!

Waarom hebben jullie geen webwinkel keurmerk?

Je ziet bij veel webshops allerlei verschillende webwinkel keurmerk logo’s waar ze aan verbonden zijn. Maakt dit een webshop meteen veilig? Nee wij vinden van niet. Iedereen kan namelijk gebruik maken van keurmerk logo’s en daarom heb je niet meteen de status van een ‘betrouwbare’ webshop.

Daarnaast is er nog steeds geen officieel keurmerk voor webwinkels wat ook daadwerkelijk door de overheid gecontroleerd wordt. En daardoor kan iedereen een eigen webwinkel keurmerk opstarten wat voor ons meteen alle glans van een eventueel keurmerk afhaalt.

Wij hebben daarom besloten zolang er geen officieel door de overheid gekeurd keurmerk komt wij hier niet aan mee gaan doen. Zijn we daarom meteen onbetrouwbaar omdat we geen webwinkel keurmerk hebben? Nee absoluut niet. Wij voldoen volledig aan alle eisen om de koper en zijn privacygegevens zo goed als mogelijk te beschermen. Alle handelingen worden daarnaast in een beveiligde SSL-verbinding gedaan.

Heb je toch nog een vraag aan ons betreffende een missend keurmerk? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf €50.

Voor 21:00 uur besteld

Dezelfde dag verstuurd.

Discreet verstuurd

Blanco verpakkingsmateriaal.

Leverdatum zelf bepalen

Wanneer het jou uitkomt.